- سلامت و تغذیه

کیک پارمای مرغ پنیری سولیکو چیست؟

کیک پارمای مرغ پنیری سولیکو غذایی است که با پارمای مرغ و پنیر چدار تهیه می‌شود. پارما به گروهی از خانواده محصولات سولیکو گفته می‌شود که از گوشت خالص بدون چربی همراه با ادویه‌جات و چاشنی‌ها تهیه شده‌اند.

  • ۱ بسته پارمای مرغ سولیکو
  • ۴ عدد نان ترتیلا
  • ۱۰۰ گرم کره
  • ۱ عدد پیاز
  • ۱ پیمانه پوره گوجه فرنگی
  • ۱ عدد فلفل سبز
  • نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
  • ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • ۲ فنجان خامه دوبل
  • ۱ قاشق غذاخوری پاپریکا
  • ۲ حبه سیر
  • نصف قاشق غذا خوری پودر زیره
  • نصف قاشق غذا خوری ادویه گرام ماسالا
  • ۲ قاشق غذا خوری زنجبیل
  • ۱ قاشق غذا خوری عسل
  • ۵۰ میلی لیتر آب
  • ۱ قاشق غذا خوری نمک

جهت طرز تهیه کیک پارمای مرغ پنیری سولیکو ابتدا پیاز را خرد کنید و در کره تفت دهید. سپس زنجبیل، سیر خرد شده، فلفل سبز، پاپریکا، پودر زیره و ادویه گرام ماسالا را به آن‌ها اضافه کنید و به خوبی تفت دهید. پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و همه  مواد را با آب رقیق کنید و هم بزنید. سپس خامه دوبل و یک قاشق غذاخوری عسل و مقداری نمک را به مواد اضافه کنید و در انتها پارمای مرغ سولیکو خرد شده را با سایر مواد ترکیب کنید.

حالا نوبت چیدن لایه‌های نان ترتیلا، مواد میانی آن و پنیر چدار برای تهیه این کیک مرغ پر از عطر و طعم است.

کف سینی فر را مقداری چرب کنید و یک عدد نان ترتیلا روی سطح سینی قرار دهید، سطح نان را به سس گوجه فرنگی آغشته کنید. سپس به ترتیب یک لایه ضخیم از مواد میانی و یک لایه پنیر چدار رنده شده روی آن بریزید. این ترتیب از لایه ها را دو بار دیگر تکرار کنید و روی هم بچینید.

در انتها یک نان ترتیلا قرار دهید و سطح آن را با پنیر چدار بپوشانید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *